Jouw website op
laptop, tablet & smartphone

Chania

Jouw website is geoptimaliseerd zodat hij er steeds mooi uitziet op laptop, tablet of smartphone, responsive heet dat. Op deze manier kan een bezoeker makkelijk al je informatie terugvinden op elk moment van de dag.

Ontdek onze abonnementen

 

 

Je eigen professionele
domeinnaam en e-mailadres

Met je persoonlijke domeinnaam.be kom je heel professioneel over naar de buitenwereld, koppel daarbij nog eens een persoonlijk e-mailadres zoals jan@schrijnwerkerijmertens.be en je bent helemaal vertrokken.

Ontdek onze abonnementen

 

 

Jouw bedrijfsgegevens
makkelijk terug te vinden

Beheer zelf op een eenvoudige wijze jouw bedrijfsgegevens, van adres tot openingsuren. Op deze manier zorg je er voor dat je lokaal snel en makkelijk kan worden terug gevonden.

Ontdek onze abonnementen

 

 

Jouw medewerkers
in de kijker

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact, daarom zetten we jou en jouw medewerkers extra in de kijker. Zo verlagen we de drempel voor jouw klant om contact op te nemen

Ontdek onze abonnementen

 

 

Een website die
voor jou denkt

Altijd te laat voor de volgende marketingactie? Digistreet helpt je mee vooruit denken, door tijdig te melden wanneer je best begint te communiceren over valentijn, pasen, moederdag, ...

Ontdek onze abonnementen

 

 

Een website boordevol
waardevolle inzichten

We bouwen ondertussen hard aan een handig dashboard, waar jij kan opvolgen hoeveel bezoekers je maandelijks krijgt, en hoeveel contactaanvragen daaruit voortvloeien, zo kan je perfect in de gaten houden wat jouw website opbrengt.

Ontdek onze abonnementen

 

 

Starten met content marketing
was nog nooit zo makkelijk

Wij zetten je op weg met het schrijven van goede nieuwsberichten, die kan je makkelijk plaatsen in jouw controlepaneel. Vanaf dan neemt Digistreet het over: we zetten het nieuwsbericht op je website, publiceren deze op vlaanderenonline.be en verspreiden deze via jouw sociale media zoals Facebook, Twitter & LinkedIn.

Ontdek onze abonnementen